ABOUT ME

Numele meu este Ela și am început să pictez din pasiune, din încercarea de a ma regăsi, de a lupta cu sentimentele și stările care mă încercau. Am terminat Facultatea de Limbi și Literaturi Străine de la Universitatea din București, facultate ce  nu avea nicio legătură cu arta sau cu lucrurile ce ma făceau cu adevărat fericită. Am învățat singură, urmărind tutoriale și citind cărți și articole apoi am aprofundat segmentele care ma atrageau cu adevarat. Pictam de ceva vreme când am avut ocazia de a descoperi conceptul  Sip and Paint în Canada, si ce înseamna acesta: relaxare, socializare, experiențe, amintiri, noi prietenii și pot continua.

În noaptea aceea am avut un vis. Eram instructor la un eveniment de acest gen în România. Și așa a început povestea PaintandParty.ro si Ela Sweet Art.

Când am ajuns înapoi în România, am început demersurile legale pentru a-mi vedea visul împlinit. A fost primul lucru din viața mea pe care l-am făcut fără să gândesc de două ori..

Cred din tot sufletul  în acest concept și cred că e mai bine să investim în experiențe și nu în lucruri. Cred în pictură, artă, în frumos și ce ne pot aduce acestea pe plan emoțional, și nu numai. Cred că toți putem picta. Nu cu toții vom fi mari artiști, ca cei pe care îi admirăm în muzee, dar putem picta cu ajutorul câtorva sfaturi..

Să trăiești din artă nu este ușor, sunt multe provocări ca în orice alt domeniu, dar când faci totul din suflet, cu pasiune lucrurile cumva se leagă. Urmați-vă mereu pasiunea, ceea ce vă face fericiți și veți reusi.

Join my mailing list

© 2023 by The Book Lover. Proudly created with Wix.com

  • youtube lg (1)
  • Facebook Social Icon
  • YouTube
  • Instagram
  • Twitter
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now