top of page
  • Ela/PaintandParty.ro

Evenimente Creative Corporative si Team Building.

Updated: Mar 19, 2020

Vă oferim o experiență de pictură, o activitate perfectă pentru team building deoarece promovează o interacțiune pozitivă într-un mediu 100% liber de presiunea și de stresul de la locul de muncă.

Legendă foto: Eveniment Team Building în incinta restaurantului Grand Cafe Van Gogh

SOLICITAȚI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ!


Indiferent dacă doriți să vă recompensați echipa, să vă arătați aprecierea clienților/asociațiilor, team buiding, să găzduiți o petrecere anuală, lasați-ne detaliile și permiteți echipei PaintandParty.ro să vă ajute să planificați și să oferiți o experiențăunică. Avem un spațiu ideal chiar în centrul vechi sau ne putem deplasa oriunde doriți dumneavoastră. Înainte de eveniment, gazda petrecerii, va selecta o pictură din biblioteca noastră online sau o pictură personalizată.



Legendă foto: Eveniment Paint your Own Van Gogh / Van Gogh Painting Monday în incinta restaurantului Grand Cafee Van Gogh

ESTE O ACTIVITATE NEUTRĂ.


Pictura nu este competitivă. Este o activitate relaxantă ce nu împarte echipa în grupuri și nici nu pune pe cineva să fie câștigător sau perdant. Evenimentele de pictură reprezintă o modalitate unică de a arăta angajaților că vă interesează de bunătatea lor mintală.


ÎMBUNĂTAȚEȘTE SOLUȚIONAREA CREATIVĂ A PROBLEMELOR.


Este bine documentat că activitățile creative activează noi căi neuronale în creier. Combinați acest efect cu efectul de ‘’vindecare’’ a stresului dat de pictură, și echipa dumneavoastră este pregatită să gasească soluții la problemele care la dădeau înainte bătăi de cap.



Legendă foto: Eveniment Paint your own Van Gogh/ Van Gogh Painting Monday în incinta restaurantului Grand Cafee Van Gogh

EXPERIENȚA NU ESTE NECESARĂ!


Evenimentele noastre sunt concepute pentru începători și pentru a le oferi acestora un mediu distractiv, relaxant, încurajator și susținător.

Este o petrecere, nu o sală de clasă!


TOT CEEA CE TREBUIE SĂ FACĂ COMPANIA DUMNEAVOASTRĂ ESTE SĂ SE PREZINTE!


Evenimentele noastre durează 2-4 ore depinzând de pictura aleasă. Artistul nostru vă va ghida pas cu pas prin pictura aleasă. Oaspeții își vor crea propria capodoperă, ce va fi gata la sfârșitul evenimentului pentru a fi expusă sau daruită.





34 views0 comments
bottom of page